Doporučovaný od 1 900,00 Kč
V nákupním seznamu od
Vytvořte nový nákupní seznam

Sady

( Množství produktů: 782 )

Chcete si koupit yerbu maté se vším potřebným příslušenstvím? Jste na správném místě! Podívejte se na naše sady pro přípravu yerby maté. Najdete v nich vše, co potřebujete k zahájení svého dobrodružství s cesmínou paraguayskou. Určitě budete potřebovat bombillu (kovové brčko s filtrem), matero (nádoba) a samozřejmě také vlastní yerbu maté. Je také dobré se vybavit dalším příslušenstvím: korkovou podložkou, kartáčkem na čištění bombilly, naběračkou na yerbu maté nebo teploměrem. Abychom vám usnadnili doplnění veškerého příslušenství, vytvořili jsme speciální sady pro přípravu yerby maté s příslušenstvím. Můžete se na nás spolehnout. Najdete zde vše, co potřebujete, abyste si mohli vychutnat sílu cesmíny paraguayské bez sebemenšího omezení.

Sada na přípravu yerby maté - jakou zvolit?

Tuto kategorii jsme rozdělili na několik menších. Začínáte své dobrodružství s yerbou maté? Zajímá vás, co potřebujete k pití yerby maté? Chcete si doplnit příslušenství k yerbě maté? Všechny začátečníky odkazujeme do sekce Yerba maté startovací sady. Sady, které jsou zde nabízeny, zahrnují vše, co potřebujete. Určitě mezi ně patří bombilla neboli brčko s filtrem, nádoba a samozřejmě samotná yerba maté. Nejčastěji ji dodáváme v podobě jednoho nebo několika 50g vzorků. Do nabídky zařazujeme pouze ty nejlepší druhy yerby maté pro začátečníky. Takové, které vás neodradí intenzitou chuti a zároveň vám poskytnou správnou stimulaci. Možná máte zájem o sady yerby maté jako dárek? Můžete začít třeba zde: Přinášíme rozsáhlou kolekci speciálních dárkových sad yerby maté. Najdete v nich veškeré potřebné příslušenství spolu s lahodnou yerbou maté. Yerba maté sady jsou baleny ve speciálních dárkových krabičkách. Obdarovaného takový dárek jistě potěší. Yerba maté pravděpodobně nejlépe chutná ve společnosti. Proto internetový obchod MateMundo.cz připravil něco s ohledem na páry. Jedná se o speciální sady yerby maté pro dva, které vám umožní vychutnat si nádhernou vůni a energii cesmíny společně. Nebo si snad chcete udělat zásoby a ušetřit trochu peněz? Pokud ano, i pro vás se zde něco najde! Náš internetový obchod vám dává do rukou sady po více kusech nebo dokonce po desítkách kusů nejoblíbenějších druhů yerby maté. Podívejte se do kategorie Yerba maté setů. Opravdu se to vyplatí! Máte nějaké dotazy nebo obavy? Napište nám nebo zavolejte na naše oddělení zákaznického servisu. Spokojenost zákazníků je pro nás absolutní prioritou a uděláme vše pro to, abyste u nás byli spokojeni!

Sada na přípravu yerby maté. Co je pro vás nezbytné?

Standardní sada obsahuje směs yerby maté ve formě vzorků nebo větších balení a příslušenství. Dále by měla obsahovat potřebné příslušenství. Patří mezi ně bombilla, což je speciální trubička, která filtruje nálev, a kalabása, hruškovitá nádoba z keramiky, dřeva nebo kovu. Větší sestavy yerby maté mohou obsahovat i o něco méně důležité příslušenství volitelného charakteru. Mezi ně patří mimo jiné teploměr, čisticí štětečky a podložky pod matero. Samozřejmě, že se bez nich obejdete, ale rozhodně zlepšují zážitek z pití.

Sety Yerba mate pro páry. Začněte dobrodružství společně!

Od chvíle, kdy si lidé uvědomili výjimečné vlastnosti tohoto nápoje, byla yerba maté vždy více než jen zdravý a aromatický nápoj. Už v předkolumbovských dobách bylo její pití společenským rituálem, který pomáhal navazovat přátelství a řešit problémy. V Jižní Americe je dodnes oblíbené pít yerbu maté společně v kruhu sousedů nebo přátel. Doporučujeme Vám, abyste udělali totéž, když ne ve větší skupině, tak alespoň společně se svou druhou polovičkou. Pomohou vám k tomu speciálně připravené sady yerby maté pro páry. V každé z nich najdete sadu příslušenství pro dvě osoby společně s yerbou maté ve vzorcích nebo běžných 500 g či 1 kg baleních. Těžko byste hledali lepší možnost seznámení se s bohatstvím světa povzbuzujících nálevů!

Dárkové sady s yerbou maté. Ideální pro každou příležitost!

Yerba maté jako dárek? To je skvělý nápad! Náš internetový obchod nabízí sady, které budou dokonalým dárkem pro přátele, známé nebo rodinu. Každá z nich obsahuje příslušenství, které potřebujete k zahájení svého dobrodružství, a samozřejmě také samotnou yerbu maté. Za zmínku stojí, že některé z nich jsou nabízeny ve speciálně připravených dárkových krabičkách s logem značky. Díky svému elegantnímu designu jistě osloví obdarovaného a povzbudí ho k ochutnání tohoto nápoje. Hledáte něco pro svou maminku, tatínka, kamaráda nebo prarodiče? Už máte po starostech! Dopřejte jim sílu zdravé a přírodní vzpruhy!

Proč nakupovat sady yerb maté právě v našem obchodě?

Internetový obchod MateMundo.cz nabízí největší sortiment dokonale připravených setů na přípravu yerby maté. Budou vynikající volbou jak pro ty, kteří s pitím teprve začínají, tak pro zkušené znalce tohoto báječného nápoje. Ne nadarmo je yerba maté často označována za zdravější alternativu kávy. Díky vysokému obsahu přírodního kofeinu je tento nápoj, stejně jako "malá černá káva", dokonale energizující. Zároveň obsahuje řadu látek s pozitivními účinky na organismus. K nim jistě patří antioxidanty, kterých je v yerbě dokonce více než ve známém zeleném čaji!

Jaké účinky má yerba maté?

Stále váháte, zda si koupit sadu s yerbou maté z našeho internetového obchodu? Abychom vás navnadili, připomeneme vám nejpodstatnější vlastnosti tohoto výjimečného nápoje. Slavný “paraguayský čaj” na bázi listů cesmíny je vynikajícím zdrojem cenných látek. Obsahuje řadu vitaminů, minerálů a antioxidantů (dokonce více než zelený čaj!). Jeho pravidelné pití se může projevit v posílení imunitního systému. Yerba maté navíc snižuje chuť k jídlu a stimuluje metabolismus, proto je často zařazována do redukčních diet. Hlavním důvodem, proč ji tolik lidí pije s oblibou, je však vysoký obsah přírodního kofeinu. Zároveň yerba maté stimuluje vyváženějším způsobem než káva nebo energetické nápoje. Začněte svůj den lépe s yerbou a naše sady vám k tomu mohou pomoci!

Yerba maté sety - vyberte si něco pro sebe!

Sekce se sadami s yerbami maté je v našem obchodě velmi rozsáhlá, a proto jsme se rozhodli ji rozdělit do několika menších podkategorií. Všem začátečníkům doporučujeme startovací sady. Každá z nich obsahuje potřebné příslušenství, jako je bombilla a kalabása, a také yerba maté ve velkých baleních nebo ve formě vzorků. Pokročilí mateisti si také přijdou na své a zároveň hodně ušetří. Výrobky v sadách jsou totiž výrazně levnější než při koupi produktů samostatně.

pixel